Társasházakkezelőket oktattam

Az elmúlt tizenöt évben több száz leendő társasházkezelőt tanítottam és perben képviseltem, akik tanulmányaik befejezését követően jelenleg is Budapesten és az ország különböző városaiban társasházkezelést látnak el.

Sokszor kérdezték tőlem, hogy tudok-e ajánlani a Társasházukba megbízható jó közös képviselőt, de társasházkezelők sem riadtak vissza attól, hogy megkérdezzenek, hogy a végzettek közül kit tudok ajánlani aki bedolgozna hozzájuk.

Az derült ki számomra, hogy lehetőséget kellene biztosítani ahhoz, hogy bármely Társasház tulajdonostársai megismerhessék azon cégeket, illetve vállalkozóként társasházkezelést ellátó személyeket, akik a Társasházuk igényeinek megfelelően magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani.

A jelen honlap leközli azon társasházkezelők adatait is, akik cég formájában látják el a közös képviseletet, többek között a felhasználó megismerheti a saját vagy szomszédos társasházak képviseletét ellátó cégek adatait illetve azt, hogy az adott cégen belül ki rendelkezik végzettséggel.
A társasházkezelés alapos elméleti tudást igényel. Ehhez segítséget a www.tarsashazkezelotetelek.hu weboldalon találnak.

A gyakorlati tudás megszerzése – amely alapvető ahhoz, hogy hosszú távon eredményes legyen a közös képviselő – a legnehezebb, hiszen a mindennapokban derül ki, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a Társasházak és azt milyen módon kell kezelni.
Mint gyakorló jogász állítom, hogy a felmerülő jogi problémák egy részét igen hatékony kezelhetik mind a Társasházkezelők mind a Társasházban élő tulajdonosok, ha annak bírósági gyakorlatát ismerik.

A Dr. Izsák Orsolya Ügyvédi Iroda www.ugyvedek.net több mint ötven anonimizált ítéletet közöl le web-oldalán, amely Társasházi ügyekben iránymutatást ad a legkülönfélébb jogvitákban való peren kívüli megoldásokhoz. Az ítéletek valamint annak magyarázata térítésmentesen letölthetőek.Lehetőség van arra, hogy közös költség tartozók állandó bejelentett címét a JÜB adatszolgáltató rendszeren keresztül a társasházkezelő megkérje.

Kapcsolódó

Társasházakkezelőket oktattam

Röviden

A honlapot ajánljuk közös képviselők illetve társasházkezelők valamint azon tulajdonosok számára, akik társasházkezelőt keresnek Társasházuk számára.

Olvasson tovább

Legfrissebb

Kapcsolat

Cím

1122, Bp. Magyar Jakobinusok tere 1
Dr. IZSÁK ORSOLYA ÜGYVÉDI IRODA

Tel:+36 (1)426 61 88
E-mail: info@kozoskepviselok.hu