A társasházkezelés alapvetően bizalmi alapokon nyugszik, így azt is jelenti, hogy nemcsak szakmailag kell hozzáértőnek lennie, hanem a többséget is meg kel győznie arról, hogy az ő személye alkalmas arra, hogy a közösség érdekét szolgálja.

A jelen honlap a vizsgáztató intézmények által önkéntesen megadott végzett közös képviselők egy részének névsorát tartalmazza. Az oldal célja, hogy valamennyi végzett közös képviselő, társasházkezelő adatát rögzítse, ezért kérem adja meg adatai küldje meg számunkra a közös képviselő /társasházkezelő tevékenységének igazolását tartalmazó hatósági igazolását és OKJ bizonyítványát, valamint a regisztrációs adatlapot.

Regisztrációs adatlap letöltése

Ügyeljen az adatok pontos kitöltésére!

Az oldal azért jött létre, hogy valamennyi társasházban élő tudomással bírjon arról, hogy a közös képviselője rendelkezik-e végzettséggel, illetve erősíti a közös képviselő szakma elfogadottságát hitelességét. Az oldal jelenleg fejlesztés áll.

Ha tovább lép a Magyar Társasházkezelő Nyilvántartó Rendszerbe, a lakó már keresheti közös képviselőjének nevét, de nem teljes mert önkéntes alapon működik ami azt jelenti, hogy lehetséges hogy közös képviselőjük nem adta meg adatát, ezért nem tudtuk nyilvánosságra hozni nevét és elérhetőségét.

Magyar Társasházkezelő nyilvántartó rendszer