Hasznos információk – Esetek – Alapfogalmak – Jogszabályok – Törvénymódosítások

Ajánlom közös képviselők illetve társasházkezelők valamint azon tulajdonosok számára, akik társasházkezelőt keresnek Társasházuk számára.

A Dr.Izsák Orsolya Ügyvédi Iroda ars poeticája: “Azért vagyunk, hogy tudásunkat ügyfeleinek számára értékké alakítsuk át.”

A Budapesti Ügyvédi Kamara felkérése alapján, az ügyvédeknek szervezett Budapesti Ügyvédakadémia tulajdonjogi csoportjának vezetőjeként elsődleges célom az, hogy a társadalom felkészüljön a témáimhoz kapcsolódó jogszabályi változás kezelésére illetve, hogy minden információt megfelelően tudjanak hasznosítani munkájuk során.

“Azért vagyunk, hogy tudásunkat ügyfeleinek számára értékké alakítsuk át.”

Dr. Izsák Orsolya Ügyvédi Iroda Arc Poetica

Társasház infók & törvénymódosítások

– Amiben segítünk –

Ingatlanjog

Társasházi jog

Építési jog

Gazdasági és Társasági jog

Társasházkezelő regisztráció

Remélem, hogy a jelen honlap mind a Társasházkezelők mind a Társasházkezelőket kereső tulajdonosok számára eredményes lesz.

A vizsgáztató intézmények által megadott adatokat tartalmazza a közös képviselők névsora.Akik a listán szereplenek élesíthetik adataikat az OKJ bizonyítványszámuk megadásával.Akik nem szereplenek rajta,de végzettek azok a regisztrációs lap kitöltésével illetve bizonyítványmásolatuk kitötésével és visszaküldésével kerülhetnek fel a névsorba.

Az, hogy a társasházkezelők, közös képviselők névsora ismert legyen össztársadalmi közügy amely mind a társasházkezelők, mint a társasházi tulajdonosok számára kiemelt fontosságal bír.

Tisztelettel:
Dr. Izsák Orsolya

Szeretné, ha mi képviselnénk Önt? Jelentkezzen!

Ajánljuk közös képviselők, illetve társasházkezelők, valamint azon tulajdonosok számára, akik társasházkezelőt keresnek.

Közösségi felületeink